top of page

Rólam

_BBM6699_edited.jpg

      1991.05.21-én édesanyám egy új világot teremtett nekem. Pécsen születtem, és a sok külföldi kaland sem tudott eltántorítani, hogy visszatérjek mediterrán hangulatú szülővárosomba. Gyerekkorom óta három nővéremmel tesszük próbára szüleink végtelennek látszó türelmét és szeretetét. Háromévesen karácsonykor kaptam meg életem első dobfelszerelését, melynek köszönhetően egy véget nem érő szerelem született a zene és énköztem. 12 éves zeneiskolai képzésem során alapfokú művészeti végzettséget szereztem ütő tanszakon, arany minősítést értem el a Helikoni Ünnepségeken, és rengeteg fellépésnek lehettem büszke részese. Évekig játszottam fúvós zenekarokban, majd könnyűzenei és esküvős zenekarok dobosaként folytattam pályafutásomat. Párhuzamosan a dobolással, Dj karrierem egy általános iskolai, farsangi bálon vette kezdetét, ahol minden felkészülést mellőzve kértek fel, hogy "tegyek be zenéket". Azt hiszem, ez volt az a pillanat, amikor a szórakoztatás megszállottja lettem, és innen kezdve a színpad hangulata elengedhetetlenné vált az életemben. 

     Általános iskolai tanulmányaimat a pécsi Belvárosi, német nemzetiségi iskolában végeztem, bár német nyelvtudásom mindössze étel rendelésére elegendő. Bud Spencer (Carlo Pedersoli) rajongóként továbbtanulásomat a Kodály Gimnázium olasz kéttannyelvű tagozatán folytattam, reménykedve hogy olasz leveleim segítenek majd találkozni gyermekkorom meghatározó figurájával. Bár a találkozó sajnos nem jöhetett létre, az olaszországi cserekapcsolatok és utazások rengeteg élményt nyújtottak számomra. A sikeres érettségi után Finnországban, egy Ylivieska nevű kisvárosban kezdtem meg egyetemi tanulmányaimat, ahol műszaki menedzser képesítést szereztem. Egyetemi éveim alatt évente több, mint 100 buliban játszottam Finnország különböző klubjaiban. Közel ötéves távollétem után szülővárosomban folytattam tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem marketing mesterképzésén. 

     A különleges kapcsolatom az esküvőkkel 8 évvel és 240 esküvővel ezelőtt kezdődött, amikor az egyik kedves szomszéd lány megkért, hogy legyek Dj az esküvőjén. Egyből megfogott az esküvők magával ragadó hangulata,  így nyíltan jelenthetem ki, azóta az esküvők megszállottja lettem. Áprilistól októberig minden hétvégét csak olyan munkának áldoz az ember, amit igazán szeret.

Zene, barátok, család, síelés és színpad. Ezek adják számomra az valódi értéket, amely miatt minden reggel mosolyogva kelhetek fel. Személyiségemnek köszönhetően sokszor szemben úszok az árral, de nyitottságom a világra és más emberekre mindig vágyat ébreszt bennem a fejlődésre és az új megismerésére. 

... a többit pedig egy pohár bor, egy kávé vagy egy Gin&Tonic mellett megbeszéljük...

aláírás.png
bottom of page